Samarbetspartners & Sponsorer

Hej,

Svenska Simförbundet, Göteborg Sim, SK S02 och Västsvenska Simförbundet är glada för att ni vill samverka/sponsra vår simidrott, allt ifrån simkunnighet till våra blivande svenska simidrottstjärnor!

Är ni intresserade av att medverka under SM/JSM 2013 i simning så är ni välkomna att läsa följande dokument: Sponsorerbjudande 

Med förhoppning på framtida samarbeten
Göteborg Sim, SK S02 och Västsvenska Simförbundet


Vi kommer inom kort lägga upp lite text om våra samarbetspartners/sponsorer på denna sida.

 

Nordstan

Välkomna till Nordstan! Ett besök i Nordstan är en shoppingupplevelse långt utöver det vanliga - mitt i Göteborg City! Ca 200 butiker, restauranger och kaféer erbjuder det senaste inom alla tänkbara områden. Se, prova och känn på ett av Nordens bästa utbud av mode och mycket mera. Här hittar du även Göteborgs Turistbyrå där du får information om Göteborg och Västsverige.

Öppet måndag-fredag 10-20, lördag och söndag 10-18.

Nordstan 

   

Gothia Towers

På Gothia Towers förenar vi kapacitet och praktiskt taget gränslösa möjligheter med personlig omsorg och kvalitet. Tillsammans ger det en upplevelse utöver det vanliga.
Vi hälsar dig varmt välkommen till Gothia Towers och hoppas att vi snart får se dig här som vår gäst! Tips - Använd gärna bokningslänken via VSSF fr.o.m. 1 januari 2013!

Gothia Towers 

 

Liseberg

På Liseberg finns närmare 40 åk- och upplevelseattraktioner. Pröva AtmosFear, Europas högsta fritt fall, rocka loss i JukeBox och se vem som blir blötast i FlumeRide. Missa inte heller Balder som flera gånger blivit utnämnd till ”Världens bästa berg- och dalbana i trä”. Titta också in i Kaninlandet, 2013 års stora nyhet för de mindre barnen med många nya karuseller och en stor lekplats.
Mellan varven kan du prova lyckan på spel och lyckohjul. Kanske det är du som kammar hem stjärnvinsten..?

För info om öppetdagar och -tider se liseberg.se. Tel 031-400 100

 

Valhallabadet

Valhallabadet är ett av Skandinaviens största inomhusbad med drygt en halv miljon besökare årligen. Publikkapacitet, bassänglängd och hopphöjd gör det möjligt att ta mästerskap på elitnivå och ett stort antal tävlingar arrangeras varje år. Valhallabadet är framförallt göteborgarnas eget vattenpalats med ett stort utbud av bad och rekreation, träning, kropps- och skönhetsvård. Miljön är modern och fräsch, men ändå klassisk. Badet invigdes 1956 och i de olika upprustningsprojekten har stora ansträngningar gjorts att bevara en genuin 50-talsstil.

Valhallabadet ingår - tillsammans med Ullevi, Scandinavium, Valhalla IP och Valhalla Sporthallar - i arenabolaget Got Events anläggningar.

Got Event - Valhallabadet 

 

Scandic

Oavsett om du bokar hotellrum eller tittar in på ett möte finns ett Scandic för dig.
Idag har vi 160 hotell i Norden och norra Europa.

Scandic Hotels 

 

Head

Som helhetsleverantör av simutrustning finns vi för dig som simmare och er som klubb. Besök oss under SM/JSM.
HEAD THE POWER OF YOU 

HEAD Sverige
HEAD Beställning 

 

Panorama

Varmt välkommen till Quality Hotel Panorama! Vi vill att din vistelse hos oss ska bli minnesvärd, så att vi snart får nöjet att välkomna dig igen. Vårt hotell är lättillgängligt och högt beläget med gångavstånd till Liseberg, Svenska Mässan, Chalmers, Scandinavium, Avenyn och hela Göteborgs shopping och nöjesliv. På 5 minuter når du E6 med bil. Här råder en avspänd och personlig miljö. Avnjut gärna god mat och dryck i vår fräscha restaurang och bar Brasserie P. Besök vårt CitySpa för motion eller för att relaxa, fritt inträde för våra hotellgäster.

Quality Hotel

 


Forever

Forevers produkter - handskördad färskpressad Aloe Vera för din hälsa
och ditt välbefinnande i alla lägen.

Vi finns på plats under Sim SM på Valhallabadet, 20-24 november,
kom gärna förbi och säg  Hej eller fråga efter

Himmelska händer!

Forever

 

Freker Sport

Freker AB, är ett svenskt familjeföretag med lång och bred erfarenhet från simningen, både som utövare och ledare. Vi har specialicerat sig på verksamhetsprodukter inom och runt simningen och simbassängerna. 
Nyckelord för företaget har under 2000-talet varit; Kunskap – Kvalitet – Service, och det arbetar vi fortförande för att kunna erbjuda. Besök oss gärna i vår monter för mer information!

Freker Sport 

 

TYR

Uppkallad efter den mytomspunna nordiska guden TYR (krigare och gud för bland alla idrottsmän). TYR:s varumärke gestaltar konkurrensandan inom sport och är en symbol för mod och seger. Sedan starten 1985, har TYR passionerat jobbat med att omdefiniera nästa generations tävlings-, fritidsbadkläder och accessoarer, samtidigt som TYR fortsätter att vara ledande inom innovation och stil.

TYR Sverige 

 

E.On

Att vara huvudsponsor för Svenska Simförbundet är att vara delaktig. Fullt ut.

När E.ON går in i ett sponsorsamarbete vill vi att sponsorskapet ska gagna samhället och den miljö vi lever i. Vi vill att sponsorskapet ska stödja våra värderingar och gärna rikta sig mot ungdomsverksamhet. Att E.ON är huvudsponsor till Svenska Simförbundet faller sig därför naturligt. Simsport i alla dess former är en av de idrotter som har den största bredden bland sina utövare. Allt från babysim till seniormotion och från simskola till tävlingsgrupper på elitnivå. Det är bara att konstatera, simning är kul! Välkomna till Sum-Sim Riksfinalen i Göteborg och glöm inte att ha det roligt!

EOn

 

Arena

I över 35 år har Arena utrustat älskare av vattensporter samt världens ledande simmare med badkläder, racing, accessoarer samt med utbildning byggt en grund av djupgående forskning, teknisk kunskap och ett orubbligt engagemang för kvalitet inom simvärlden. Företaget Waterproof Sports AB med huvudkontor i Örebro, har sedan 2010 distributionen och agenturen för Arena Sverige. Vi samarbetar idag med ca 25 stycken av landets simklubbar och fortsätter bearbetningen av föreningar och återförsäljare över hela Sverige för möjliga samarbeten. Välkomna att besöka oss i vår monter!

Arena International 

 

Svenska Resebolaget

Svenska ReseBolaget arbetar medvetet med IdrottsSverige.
Vi är stolta över att ha officiella samarbeten med flera av våra idrottsförbund.

Svenska Resebolaget

 

Malmsten

Malmstens - företaget med vattenvana. Vår målsättning på Malmstens är att hjälpa våra kunder att skapa vackra, lönsamma och väl fungerande badanläggningar.

Malmsten

 

Viking Line

Viking Line med varumärkena Viking Cruises, Viking Tours samt Viking Line Buss är marknadsledande  inom Östersjön. Våra huvudmarknader är Sverige, Finland, Åland och Baltikum.

Viking Line