Matbokning
Restaurang Gårda Kök och Bar är vår matleverantör och maten serveras i direkt anslutning till Valhallabadet, i V-hallen mellan 50an och Svenska Mässan.
Karta
Bokning görs via e-post till kansli@vssf.nu
med hjälp av bokningsunderlaget. Glöm inte att anmäla specialkost - ju snabbare desto bättre!!
Deadline för bokning: 6 november, kl. 12.00.
Därefter räknas den som definitiv.
VSSF fakturerar er och var god att respektera förfallodatumet.
Pris per måltid är 85 kr och här är en utskriftsvänlig matsedel.
Tisdag middag (Kl. 18.00-20.30)
Kycklinggryta med färska grönsaker i chilicurrysås med ris.
Onsdag lunch (Kl. 11.30-13.30)
Korv Stroganoff med ris.
Onsdag middag (Kl. 18.00-20.00)
Pasta med strimlat fläskkött och grönsaker i pepparsås.
Torsdag lunch (Kl. 11.30-13.30)
Klassisk pannbiff med gräddsås, kokt potatis och lingon.
Torsdag middag (Kl. 18.00-20.00)
Pasta med kyckling och grönsaker i paprikasås.
Fredag lunch (Kl. 11.30-13.30)
Fiskbiffar med remouladsås och kokt potatis.
Fredag middag (Kl. 18.30 - 20.30)
Pasta, Flygande Jakob med kyckling, grönsaker och ananas i currysås.
Lördag Lunch (Kl. 11.30-13.30)
Chili con carne med ris.
Lördag middag (Kl. 18.30-20.30)
Örtmarinerad ytterfilé med ugnsrostad potatis och rödvinsås.
Söndag Lunch (Kl. 11.30-13.30)
Marinerad kycklingfilé med stekt potatis och champinjonsås.
Till varje måtlid så serveras det:
Färskrivna morötter, pizzasallad, blandsallad med gurka och tomat, bröd (ljust o mörkt), smör, vatten samt kaffe.
Maten tillagas i restaurangen med färska råvaror. Påbackning av maten är det inga problem med utan ni hämtar från "andra hållet"!